Bericht van de ouders van Meeke

Ouders: “Meeke hoe vind je fysiotherapie?”

Meeke: “Er is heel veel leuks te doen, want je gaat allemaal dingetjes doen. En ik vind het leuk omdat het sportief is. Miriam leert je touwtje springen en van alles.”

Ouders: “En als je nu aan vriendinnetjes wil uitleggen wat fysiotherapie is, wat zou je dan zeggen?”

Meeke: “Fysiotherapie is een sport, dan moet je allemaal dingetjes doen, bijvoorbeeld touwtje springen of fietsen of zoals ballen in de lucht gooien en vangen en nog veel meer dingen. En soms krijg je een koekje of een snoepje en je krijgt ook nog een sticker. Ik vind Miriam ook heel lief.”

Wij zouden graag het volgende mee willen geven uit onze ervaring:

Miriam je bent voor ons een heel belangrijke professioneel in de ontwikkeling van onze dochter in de afgelopen jaren. Meeke ervaart door de leuke en afwisselende opzet van jouw fysiotherapie haar ‘motorische beperking’ niet als een belemmering. Je stimuleert Meeke op een wijze die helemaal aansluit bij haar leeftijd en belevingswereld. In de uitwisseling met andere mensen rondom de ontwikkeling van Meeke (kinderarts revalidatiecentrum, interne begeleider school en lerares in de klas) vinden we je gedreven en op samenwerking en uitwisseling gericht; allemaal met maar 1 doel: het welzijn van onze dochter! Een warm bad voor ons als ouders, maar belangrijker nog: ook voor Meeke. Dank voor alle begeleiding en mooie momenten de afgelopen jaren!

Bericht van de ouders van Noor

Miriam is een echte kanjer in haar vak. Onze dochter stond echt niet te springen om naar de fysio te gaan, maar Miriam wist haar helemaal op haar gemak te stellen en te enthousiasmeren. Miriam is oprecht geïnteresseerd en betrokken en heeft een engelengeduld. Door de vele verschillende spelletjes (en technieken) bleef het niet alleen leuk en uitdagend, maar heeft Miriam ook op professionele wijze het gestelde doel gerealiseerd. Tijdens het hele proces is er duidelijk gecommuniceerd, waardoor we altijd wisten wat we (nog) konden verwachten. En onze dochter? Die ging wekelijks huppelend naar Miriam toe ging en vond het eigenlijk wel jammer dat het voorbij was!

Jaap Kramer & Kristel Beerling

Bericht van de ouders van Noah

Terugkijkend op de afgelopen jaren kunnen we vaststellen dat onze zoon Noah een zeer positieve ontwikkeling heeft doorgemaakt op het gebied van motorische ontwikkeling. En hiermee ook op het gebied van zelfvertrouwen en sociaal emotionele groei. Zonder de kundigheid en betrokkenheid van Miriam hadden we nooit zulke goede stappen kunnen zetten. Ze heeft een scherp oog voor het kind achter de behandeling. We hebben deze manier van aandacht als zeer prettig ervaren. Miriam toont oprechte interesse en zorg en heeft een aangename en warme manier van communiceren. De persoon Miriam heeft er enorm aan bijgedragen dat Noah graag naar de wekelijkse afspraken ging. De oefeningen waren afwisselend en uitdagend tegelijk.

Voor ons is de praktijk van Miriam een adres dat je graag aanbeveelt.

Arjan en Babette van Vugt uit Breda