Gezocht: enthousiaste kinderfysiotherapeut voor 1 a 2 dagen per week.

Kinderfysiotherapie Van Campen is een gezellige en groeiende kinderfysiotherapiepraktijk in Breda-zuid.In verband met de snelle groei, ben ik op zoek naar een enthousiaste kinderfysiotherapeut(e) voor circa 1 a 2 dagen per week. Op termijn is uitbreiding mogelijk.

Wat ik zoek:

  • Je bent geregistreerde kinderfysiotherapeut(e) en je hebt al een aantal jaar ervaring in het werken in de eerste lijn. Bezit van eigen vervoer is wenselijk voor aan huis patiëntjes.
  • Je bent zelfstandig in werken en denken, werkt graag met collega’s samen en hebt een gevoel voor een multidisciplinaire aanpak.
  • Je bent enthousiast, flexibel en hebt passie voor het vak en staat open voor ontwikkeling.

Wat ik bied:
Een goed ingerichte praktijkruimte met een zeer gevarieerd patiënten aanbod. Goed contact en samenwerkingen met (huis)artsen, kinderartsen, consultatiebureaus en diverse disciplines zoals logopedie, kinderpsychologie, manuele therapie en podotherapie.

Voor meer informatie over de praktijk, kun je terecht op www.kinderfysiovancampen.nl. Mocht je nog vragen hebben over deze leuke en uitdagende baan, neem dan gerust contact op met Miriam van Campen, 06-15577420 of info@kinderfysiovancampen.nl.

Je reactie op deze vacature kun je samen met je CV mailen naar info@kinderfysiovancampen.nl.

Kinderfysio Van Campen
Ginnekenweg 341
4835 ND Breda
T: 076-8502509 / 06-15577420
www.kinderfysiovancampen.nl
info@kinderfysiovancampen.nl